Naast

Gebraden kip voor reizigers. Gebakken vis voor dominees. Soep voor schoolverlaters. Een gezond ontbijt voor ouders 

en kinderen. Deze Naast gaat over eten. “Door samen te eten, vieren we dat we aan elkaar zijn verbonden”, is de overtuiging van evangelist Arjun uit India. Hopelijk werkt deze uitgave ook zo: door samen te ‘eten’ van alles wat je in Naast voorgeschoteld krijgt, in alle kleuren en smaken die God ons geeft, groeit je verbondenheid met al die broers en zussen in Gods wereldwijde kerk. Extra leuk: middenin vind je een vakantiebijbelrooster! In 14 (vakantie-)dagen word je aan het denken gezet over God en Zijn woord aan de hand van allerlei bijbelse ingrediënten, zoals rozijnen, kruiden, amandelen en olijfolie. Soulfood. Ontdek én geniet hoe het goede van onze God over de hele wereld impact heeft!

Ook vind je in deze editie een antwoordkaart waarmee je een gratis abonnement op Naast kunt nemen. Tot nu toe verspreidden we Naast via de kerken, maar dat gaat veranderen. Blijf betrokken bij het wereldwijde mission-werk en meld je aan via de antwoordkaart: dan krijg je Naast in het vervolg 2x
per jaar gratis thuisgestuurd! Vol inspiratie en bemoediging uit Gods kerk wereldwijd, relevant voor jou, als christen hier en nu.

Naast #2 ligt vanaf zondag 25 juni in de kerk. Mis ‘m niet! Ook online te lezen via
www.verrenaasten.nl/naast Niet gezien in de kerk? Vraag gratis een exemplaar aan bij Verre
Naasten. Mail naar naast@verrenaasten.nl of bel: 038 437 0410.