Alpha Youth weekend

Save the date: Alpha Youth Weekend op 6 en 7 april.

De deelnemers hebben een uitnodiging ontvangen voor het Alpha Youth Weekend. Tijdens dit weekend gaat het over de Heilige Geest. Wie is hij en wat doet hij.

We beginnen het weekend op zaterdag 6 april om 16:00 in de kerk. We gaan waarschijnlijk een meerkamp organiseren. Ook gaan we ontdekken wie de Heilige Geest is en hoe Hij werkzaam is. We overnachten in de kerk en na het ontbijt nemen we deel aan de eredienst. Na de dienst gaan we opruimen en naar huis.

Er zijn al een aantal afmeldingen binnengekomen waarvoor dank. Het is ook mogelijk om alleen de avond mee te doen als je een overnachting echt niet ziet zitten. Maar een overnachting in de kerk is natuurlijk wel zo bijzonder dat wil je niet missen! De jeugd mag gerust een vriend of vriendin meenemen.

Bijeenkomst 5

De vijfde bijeenkomst ging over de Bijbel; hoe en waarom. We begonnen met een estafette spel. Wie had als eerste alle Bijbelboeken genoteerd. Eén persoon ging schrijven en de andere twee om te beurt rennen. Daarna gingen we in groepen uiteen om er verder over door te praten.

Agenda

Zondag 14 april: Vertellen: Waarom en hoe vertel ik het anderen?

Zondag 21 april: Genezing: Geneest God ook nu nog?

Zondag 28 april: Kerk: Hoe zit het met de kerk? (dit is de laatste bijeenkomst)