Alpha Youth volgende bijeenkomst zo 24 maart

Zondag 17 maart

Bijeenkomst  5 ging over gebed en hoe je kan bidden. We begonnen weer met een spel. Deze keer waren er vier teams die op zoek moesten gaan naar puzzelstukjes die verstopt waren in de kerk. Het doel was om als eerste het onze vader compleet te krijgen. Nadat de puzzels compleet waren hebben we samen het onze Vader gebeden.

Daarna gingen we in twee groepen uit elkaar. De jongste groep kreeg een vraag voorgelegd. Willen jullie voor mij een huis bouwen met een raam een deur en een verdieping. De jeugd die met lego bouwde had binnen de kortste keren een huis gebouw, die met kapla bouwstenen gingen bouwen hadden wat langer de tijd nodig maar met een schitterend resultaat.

De link naar het gebed werd gelegd. De groepsleiding vroeg om een huis met deur, raam en verdieping en kreeg dit zomaar. Gaat het ook zo met gebed tot God?

De persoonlijke getuigenissen die op de Alpha Youth ochtenden met onze jeugd worden gedeeld zijn echt bijzonder waardevol. De kracht van het gebed en de verhoring ervan is door Kees en Marsha met de groep gedeeld.

Alpha Weekend 6 en 7 april

De deelnemers hebben allemaal een persoonlijk uitnodiging meegekregen voor het weekend. We starten om 16:00 in de kerk. Er is die avond ook soos voor de volwassenen en het leek ons heel gezellig om er samen een feestelijke avond van de maken. Dus kom gerust een kijkje nemen bij ons dan doen wij het ook andersom.

Het thema van dit weekend is de Heilige Geest.

*Agenda: 31 maart is er geen Alpha Youth ivm Pasen.